Se, hvad de siger
 (de har prøvet yogaen)

Marianne 59 år
Omsorgsmedarbejder

Jeg oplever Vivi som meget engageret, tålmodig og ikke mindst med et stort hjerterum til alle på holdet. En af de måder, Vivi viser engagement på, er blidt at guide mig i den rigtige retning i en øvelse. Tak for det!
Jeg føler mig altid let og i stand til at mærke de områder, som vi har været igennem i undervisningen.

Aase 77 år
Pensionist

Det bedste, jeg har gjort for mig selv, er, at begynde at dyrke yoga hos Vivi. Det er så godt for både krop og sjæl. Så tøv ikke med at tilmelde dig selvom du er oppe i årene.
Vivi er en dygtig og opmærksom lærer, som forstår at undervise alle aldre. Vivi er et utroligt rart og varmt menneske.

Karen 52 år
Sygeplejerske

Jeg har sjældent oplevet en så kompetent yoga instruktør som Vivi. Hun har en fantastisk viden og formidlingsevne. Ingen øvelser bliver udført uden en grundig instruks, og alt forklares på fineste vis.
Vivi har meget varm og empatisk personlighed, og man er meget tryg i hendes klasser. Hun har en dejlig holistisk tilgang til yogaen, og det er altid spændende at få en viden om, hvad de forskellige øvelser gør godt for.
Vivis yoga timer er altid meget veltilrettelagte. Jeg går altid fra hendes timer med et opløftet og afslappet sind, og en skøn kropsfornemmelse.

Birgitte 53 år
Yogalærer, behandler mm
Indehaver af Yogastudie

Jeg var deltager på Vivis introduktion til Hatha Yoga. Det var en virkelig skøn oplevelse, at blive undervist af søde og dygtige Vivi i min egen yogasal.
Selv om jeg nu har lavet yoga i knap 7 år, er det længe siden, at jeg har mærket så god effekt både på krop og sind - og en fantastisk nattesøvn oveni!
Vivi har den skønneste stemme og måde at undervise på, så jeg kan kun anbefale dig at tilmelde dig hendes forløb.

Her er plads til dig

Har du lyst til at give dit besyv med, er du meget velkommen.

Her er plads til dig

Har du lyst til at give dit besyv med, er du meget velkommen.