Det ér noget for dig også

Vores kroppe præges af vores liv, og mærker vi fysiske ændringer, eller får vi andre udfordringer, er det vigtigste måske, at finde hjem i vores egen krop igen - uanset, hvad vi mener om kvaliteten af den.
Måske en yogaform er vejen for dig også?
Måske har du bare lyst til at bevæge dig med nærvær og i rolige omgivelser?
HATHA Yoga er et helt system af motion, kost, rytmer, livsenergi og tanker og stimulerer den selvhelbredende krop ved regelmæssig praksis.

Min vej i yoga

Øvelserne de 5 Tibetanere hævder at være Ungdommens Kilde og de kom min vej i 1980'erne. Siden da har jeg suppleret med kortere kurser og workshops on and off. Jeg er uddannet i klassisk Hatha yoga fra Kristine Mikkelsen, Center for terapi og selvudvikling i Randers. Valget af lærer er vigtigt for mig, og med forløbet hos Kristine har jeg bl.a. fået grundig indføring i teorierne, mestrene og den praktiske praksis, så jeg er godt klædt på til at tage imod dig. 


Den klassiske tradition ræsonnerer i mig, og jeg vil gerne tilstræbe, at det er muligt at lave den fysiske yoga, hvor som helst og uden brug af hjælpemidler. Når det giver bedst mening. Nogle gange er det fint og det mest rigtige for den enkelte at have simple hjælpemidler, som fx blokke eller bælter, til at supplere udøvelsen af fysisk yoga.

Min undervisning tager sit udgangspunkt i de klassiske stillinger, og jeg har holdundervisning, såvel som jeg laver event- og årstidsinspirerede sessioner.
Kontakt mig, hvis du vil vide mere eller vil vide om der er et hold, hvor du kan få en plads.

DYOM

Yogivi er medlem af brancheforeningen DYOM

En del af noget større: DYOM er en samling af yoga- og meditationslærere i Danmark.

HATHA Yoga Hold. Event- og Årstidsbestemte sessioner

Lige nu og om lidt:

Yoga i  Mariagerhallen

 Det er for kvinder og mænd i alle aldre, der vil styrke krop og sind - også selv om det måske er begyndt at knirke og knage lidt.
Vi laver noget forskelligt hver gang, og du vil hurtigt mærke små ændringer til det gode i din krop - og dit humør kan såmænd også være ganske fint  bagefter.